راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری
چه پکیجی برای منزل شما مناسب است؟
نویسنده: محمدرضا ایزدی
پکیج شوفاژ دیواری چیست؟
سیستمهای گرمایشی، یکی از مهمترین مواردی است که زندگی بدون وجود آنها دشوار میشود. این سیستمها، انواع مختلفی دارند که یکی از آنها پکیج شوفاژ دیواری است.
پکیج شوفاژ دیواری، همان شوفاژ با مرکزیت شوفاژخانه است که طراحی متفاوتی دارد. بدینصورت که دیگر خبری از شوفاژخانه و تجهیزات مربوط به آن نیست و پکیجها با اشغال کمترین میزان فضا و بدون نیاز به تاسیسات جداگانه موتورخانه، به راحتی در خانه نصب میشوند.
با استفاده از پکیج شوفاژ دیواری میتوانید تمامی سیستمهای گرمایشی با آب را راهاندازی کنید و از ویژگیهای آن بهرهمند شوید.
انواع پکیجها
- پکیج شوفاژ دیواری (گازی و برقی)
- پکیج شوفاژ چگالشی
- پکیج شوفاژ مرکزی
- پکیج شوفاژ زمینی
مزیتهای استفاده از پکیج شوفاژ دیواری
- عدم نیاز به موتورخانه و تاسیسات جداگانه
- سرویس و نگهداری آسان و بیدردسر
- حداقل میزان خرابی نسبت به محصولات مشابه
- قابل کنترل بودن دستگاه از داخل ساختمان
- مستقل بودن در هر واحد مسکونی
- عدم نیاز به تعمیر و شارژ ماهیانه
- داشتن راندمان بالاتر نسبت به موتورخانه
- اشغال نکردن فضای زیاد
- وجود آب گرم مستقل برای هر واحد مسکونی
- قابلیت کنترل و تنظیم دما به اندازه دلخواه
- صرفهجویی در مصرف سوخت و راندمان بالای حرارتی
- بیخطر بودن با توجه به طراحی آن
- تامین آب گرم فراوان در مدت زمان کوتاه
- نصب آسان
- آرام و بدون صدا
- خاموش شدن اتومات در صورت استفاده نکردن از آن و جلوگیری از هدر رفتن انرژی
انواع پکیج شوفاژ دیواری از نظر سیستم حرارتی
تک مبدل
در این مدل، برای تامین آب گرم مصرفی و آب گرم شوفاژ، تنها از یک مبدل استفاده میشود.
دو مبدل
در این مدل از پکیج شوفاژ دیواری، آب گرم مصرفی و آب گرم شوفاژ، هر یک از مبدل مستقل و جداگانهای خارج میشوند. یکی از مزایای استفاده از پکیج دو مبدل آن است که آب گرم با دمایی یکنواخت تولید کرده و از همین جهت رسوب کمتری ایجاد میشود.
انواع پکیج شوفاژ دیواری از نظر آلاینده¬ها
فندار
این پکیجها، یک فن دارند و به کمک دودکش دوجداره، هوای مورد نیاز برای احتراق را وارد دستگاه و گازهای حاصل از احتراق را به بیرون آن هدایت میکنند.
بدون فن
پکیج شوفاژ دیواری بدون فن، برای آپارتمانهای کوچک مناسب نیست و قابلیت نصب در فضای بیرون ساختمان مانند بالکن را ندارد. ازاین رو، کمتر از مدل فندار، تولید میشود.
راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری
هنگامی که قصد خرید یک پکیج را دارید بهتر است تمامی جوانب را بسنجید و موارد مختلف را درنظر بگیرید. به همین سبب، بهتر است راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری را مطالعه کنید.
1- ظرفیت پکیج شوفاژ دیواری
نخستین موردی که در راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری، مطرح میشود، توجه به ظرفیت آن است. پیش از آن که یک پکیج دیواری انتخاب کنید، درباره توان و ظرفیت دستگاه، اطلاعات کافی را به دست آورید.
چنانچه پکیجی با ظرفیت کم، انتخاب کنید، بیتردید با مشکلاتی چون عدم تامین آب گرم کافی یا ناتوانی در گرمایش محیط خانه، روبهرو خواهید شد.
البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که انتخاب پکیجی با ظرفیت بالا، هزینههای بیشتری را نیز دربرمیگیرد. بهترین راه برای انتخاب ظرفیت مناسب، توجه به موارد زیر است:
– توجه به متراژ خانه
به عنوان مثال:
- خانههایی با متراژ 70 متر، ظرفیت 22 کیلو وات
- خانههایی با متراژ 70 تا 120 متر، ظرفیت 24 کیلو وات
- خانههایی با متراژ 120 تا 180 متر، ظرفیت 28 کیلو وات
- خانههایی با متراژ 180 تا 250 متر، ظرفیت 36 کیلو وات
– توجه به تعداد اتاقها، سرویس بهداشتی و حمام
– سنجیدن موقعیت منزل نسبت به ارتفاع از سطح دریا
– شرایط آب و هوای محل زندگی
– جنس مواد به کاررفته در ساخت بنا
2- ابعاد پکیج شوفاژ دیواری
پیش از آنکه بخواهید خرید خود را قطعی کنید، به این بند از راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری دقت کنید.
برای آنکه بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید، توجه کنید که پکیج انتخابی شما، چه میزان حجمی از میان کابینتها را اشغال میکند. به طور کلی، این پکیجها ابعاد کوچکی دارند که حدود 40-50 سانتیمتر عرض و 70-80 سانتیمتر طول آن را تشکیل میدهد.
بهخاطر داشته باشید که این مورد، از آن جهت ذکر شد که اغلب این پکیجها در آشپزخانه نصب میشوند. ممکن است این دستگاه بر اساس شرایط و موقعیت خاص در جای دیگری نصب شود که در این صورت نیز بهتر است ابعاد محل نصب، اندازهگیری شود.
3- مبدل پکیج شوفاژ دیواری
از دیگر موارد قابل بررسی در راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری، نوع مبدل آن است. برای جلوگیری از آسیب دیدن دستگاه، از پکیجهایی با دو مبدل استفاده کنید. این پکیجها به سبب وجود دو مبدل، از رسوب آب جلوگیری میکنند و سبب افزایش طول عمر و ماندگاری پکیجها میشوند.
4- انتخاب نوع پکیج شوفاژ دیواری
پکیجهای مختلفی در بازار وجود دارند که انتخاب آن بر اساس نوع نیاز شما انجام میشود. اگر بخواهیم این پکیجها را به صورت کلیتری دستهبندی کنیم، میتوانیم به دو نوع پکیجهای دیواری ترکیبی و پکیجهای دیواری مخزندار، اشاره کنیم.
الف) پکیج دیواری ترکیبی
در این مدل از پکیج شوفاژ دیواری که شکل مرسومتری از پکیج است، آب به طور مستقیم از منبع وارد دستگاه میشود. سپس با حرارت مشعل گرم میشود و از آن جا به داخل رادیاتور و شیر آب گرم خانه میرود.
ب) پکیج دیواری مخزندار
در این مدل، مخزنی جهت نگهداری آب تعبیه شده است که آب گرم مورد نیاز در آن ذخیره میشود. این پکیجها بیشتر برای خانههایی مورد استفاده قرار میگیرد که متراژ بالایی دارند و دارای چند حمام و اتاق هستند.
5- بهترین برند پکیج شوفاژ دیواری
یکی از متداولترین پرسشها که بیشتر افراد، پیش از خرید به دنبال پاسخ آن هستند، بهترین مارک پکیج شوفاژ دیواری است.
این پکیجها با برندهای مختلفی در بازار عرضه میشوند، اما برای آنکه به پاسخ این پرسش برسید، بهتر است موارد زیر را مورد بررسی قرار دهید:
- دوام و طول عمر پکیج
- قیمت پکیج دیواری
- کارآیی دستگاه
- در دسترس بودن قطعات
- تعمیر آسان و بدون دردسر
6- ارائه خدمات پس از فروش
یکی از مهمترین مواردی که در راهنمای خرید پکیج شوفاژ دیواری به آن پرداخته میشود، خدمات پس از فروش کالا است. به طور معمول، برندهای معتبر و معروف، به مدت 2 تا 3 سال به مشتریان خود گارانتی ارائه میکنند. شایان ذکر است که محصولات ایمرگس ایتالیا در ایران با گارانتی 60 ماهه (5 ساله) عرضه میشوند.
برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی، بهتر است پکیج خود را از یک برند معتبر و بااصالت انتخاب کنید که خدمات پس از فروش حرفهای نیز در اختیار شما قرار دهد. علاوه بر این، شرکت باید بتواند قطعات این کالا را پشتیبانی کند تا در صورت خرابی و تعویض قطعات، به درد سر نیافتید.